Forside    Nyheder    Teatre og foreninger    Kalender    Abonnement   
 
     
Tilbage  
Krimi-komedien, der følger Alfred Hitchcocks film af samme navn fra 1935

Fra starten bliver Hitchcocks univers slået fast blandt andet med musik fra nogle af hans mest kendte film som Psycho, Vertigo og North by Northwest, og hele forestillingen dufter på elegant vis af Hitchcock.

Den højspændte spionthriller udvikler sig dog meget hurtigt til en komedie, og de fire fantastiske skuespillere udfylder intet mindre end 130 forskellige roller på 100 minutter.

Der er både krimi, spænding, latter og kostumeskift – alt sammen i et hæsblæsende tempo. Forestillingen kan bedst beskrives som Hitchcock på speed – med latter, som en amerikansk anmelder kaldte den. Med andre ord – den er overraskende og uhyggeligt spændende!

Instruktør Joy-Maria Frederiksen siger om forestillingen: ”De 39 Trin er en drøm af en forestilling, for alle der elsker komedie. Idéen med at opføre Hitchcocks legendariske spionthriller som teaterforestilling er jo nærmest vanvittig. Der skal leveres mord på Film Noir-måden, flystyrt, togjagter, onde nazister, mystiske kvinder og cottoncoat-klædte skurke”.

Krimi-komedie efter film af Alfred Hitchcock

Medvirkende: Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde
Instruktion: Joy-Maria Frederiksen
Produktion: Tivoli, www.tivoli.dk

PRISGRUPPE 1
Spillested Sønderborg Teater


 
 
 
   
     
  De 39 trin (2)    
  Tivoli
Sønderborg Teaterforening
Fredag d. 06.10.2017 kl. 19.30