Forside    Nyheder    Teatre og foreninger    Kalender    Abonnement   
 
     
Tilbage  
OBS spiller på Gymnasiet

Et problematisk-akrobatisk, tragikomisk One Woman Show om kaffe og kærlighed eller mangel på samme.

’Kender I det, at selv om man sidder sammen med rigtigt mange, søde mennesker, kan man godt føle sig lidt ensom alligevel?

KAFFE & KÆRLIGHED udspiller sig sammen med, bag, over, blandt og foran publikum. To caféborde, en dansepæl og en bregne er scenografien. Et forsøg på at få kaffe og måske lidt kærlighed fra en tjener, der i allerhøjeste grad lader vente på sig. Spændt som en flitsbue af utålmodighed og indestængt af iver og længsel sættes et stenskred i gang. Via dialog med både sig selv og publikum, sang, dans, desperat Dario Fo, selvhjælpsfilosofier, frivilligt og ufrivilligt poetisk og perverst virtuost artisteri, folder kvindens længsler sig ud. En pinagtig genkendelig historie.

“Camilla Marienhof overbeviser. Kaffe & Kærlighed, der har spillet i Kina, Belgien, Holland og Danmark med stor succes, er sjov og rørende samtidigt. En smuk miniature”…
…”En rørende fysisk komedie om kaffe & kærlighed… eller mangel på samme. Camilla er fysisk komiker og har sin helt egen stil, med en blanding af realistisk absurditet, komik og fysik, der er elegant flettet ind i historien.”
Anmeldelse af Peter Anthonissen i De Morgen, Belgien, Theater aan Zee 2003

”A show of international level”
What a great success. The show has a bit of Chaplin and Tati, but original in a feminine way. The result is catchy. Many and repeated applauses at the end”.

- Et show i international klasse, hvor du vil føle med vores uheldige heltinde i hendes pinagtige og sødmefulde blanding af følelser og krop i en ramme der helt ny og uset.

Kr. 75,-
Excl. gebyr
Forestillingen er omfattet af "Partoutkort til unge"


 
 
 
   
     
  Kaffe & Kærlighed    
  Af og med Camilla Marienhof
teater i aabenraa
Torsdag d. 29.11.2018 kl. 19.30