Forside    Nyheder    Teatre og foreninger    Kalender    Abonnement   
 
     
Tilbage  
Boblende livsglæde, smukke kjoler og kendte melodier

I sidste sæson opførte Operettekompagniet Den Glade Enke med stor succes på Alsion. Det er derfor med stor glæde, vi kan præsentere Flagermusen i denne sæson. Begge operetter hører til de mest populære og kendte i genren, og de fleste kan nynne med på flere af melodierne.
Den melankolske, små-pimpende Rosalinde og den travle, fraværende Eisensteins ægteskab sejler, deres stuepige Adele lyver sig fri for at smutte til bal i én af fruens fineste rober, vennen af huset, Dr. Falke, pønser kun på hævn over en hændelse for år tilbage, den gale italienske sanger Alfred gaber konstant op ude i baggården og fængselsbetjenten Frank arresterer den forkerte!
Men så lægger Prins Orlofsky festsal til et ordentligt stemningsskifte – og opklaringen af de forskellige intriger kan gå i gang i selskab med en vært, hvis motto er: ”Chacun à son goût!” Hele balladen slutter i fængslet, hvor tømmermændene melder deres ankomst…

Der er en kort introduktion til forestillingen kl. 19.00

Kammeroperette af Johann Strauss d. yngre
Medvirkende: Signe Asmussen/Carina Tybjerg Madsen, Bo Kristian Jensen/Teit Kanstrup, Lisbeth Kjærulff, Jens Søndergaard, Thomas Peter Koppel m.fl.
Instruktion: Thomas Peter Koppel
Musikalsk ledelse: Carol Conrad
Koreografi: Henriette Brøndsholm
Produktion: Operettekompagniet, www.operettekompagniet.dk

Prisgruppe 1


 
 
 
   
     
  Flagermusen    
  Operettekompagniet
Sønderborg Teaterforening
Torsdag d. 31.01.2019 kl. 19.30