Forside    Nyheder    Teatre og foreninger    Kalender    Abonnement   
 
     
Tilbage  
Flere forestillingsdatoer...klik

Ide´ og manuskript: CAMILLA MARIENHOF / Dramatiker og forfatter: CAMILLA MARIENHOF / Kunstneriske konsulenter på dramaturgi, tekst, koreografi og spil: KIRSTINE HØEGSBRO, VIBEKE WREDE, ANNE BARSLEV, CHRISTEL STJERNEBJERG, GØJE ROSTRUP OG / GABRIEL ELUNG / Scenografi- og kostumekonsulent: GØJE ROSTRUP / Medvirkende: CAMILLA MARIENHOF

At ville noget. Gøre noget. Ændre verden! Tage skeen i den anden hånd og hænderne i egen barm. Træde i karakter og jogge i spinaten! Lede efter sandheden og strippe alt af for at nå sagens kerne: tøjet, værdigheden, holdningerne... og finde sig selv i bar røv og viklers.

ALT FOR VERDEN er et politisk ukorrekt og healende spirituelt one woman show – en humoristisk hybrid mellem standup og komedie med mening, indhold og relevans.
Det er en forestilling om at slå knude på sig selv over verdenssituationen, og om, hvor langt man kan gå for den gode sag. For hvordan redder man sig selv i en verden, hvor man knap nok tør gå uden for en dør?

ALT FOR VERDEN byder på selvhjælps-akrobatik, samfundskritiske livsanskuelser og helt almindelig hverdag. En samtidsaktuel forestilling til alle os, der kender følelsen af frustration, angst og dårlig samvittighed.

Gæstespil fra Scene42


Genre: Revy, kabaret og standup

Aldersgruppe: Fra 16 år

Varighed: Ca. 70 min. uden pause

Flere forestillinger:

Møllen - Onsdag d. 08.05.2019 20.00

 
 
 
   
     
  Alt for verden    
  Scene42
Teatret Møllen
Tirsdag d. 07.05.2019 kl. 20.00