Forside    Nyheder    Teatre og foreninger    Kalender    Abonnement   
 
     
Tilbage  
Musik og Teaterhuset

Krigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste.
Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre.
Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer og så har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen.

SVEJK I ANDEN VERDENSKRIG er en humoristisk forestilling baseret på historien af Bertolt Brecht, der undervejs bliver akkompagneret af sang og klaverspil. I titelrollen finder vi Ole Sørensen, der med stykket kan fejre sit 40-års skuespillerjubilæum. Vi kommer hele følelsesspekteret igennem, når vi møder Svejk og hans sjak på værtshuset i den tjekkiske hovedstad. En by, hvor besættelsesmagten holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere.


 
 
 
   
     
  Svejk    
  Teatret Møllen
Midtlandets Musik- og Teaterforening
Mandag d. 04.11.2019 kl. 19.30