Forside    Nyheder    Teatre og foreninger    Kalender    Abonnement   
 
  De sange vi husker - Se omtale       De sange vi husker - Se omtale  
Abonnementsordningen        
Abonnementsordning

Der er individuelle tilbud fra de forskellige teaterforeninger omkring abonnement / rabatmuligheder. Se venligst under "teatre/foreninger" og læs på de enkelte foreninger om deres tilbud omkring abonnement/ungdomsbilletter.

Der er dog et fælles tilbud på abonnement og bytteordning på tværs af foreningerne:

Fælles abonnementsordning

• Et abonnement skal omfatte mindst 3 forestillinger i en sæson (gælder dog ikke unge under 25 år) og kan tegnes på tværs af teaterforeningerne, Teatret Møllen og Sydslesvigsk Forening.
• Alle abonnenter opnår rabat på løssalgsprisen. Dog kan der forekomme forestilllinger, der ikke indgår i abonnementsordningen.

Abonnementet kan tegnes i hele sæsonen – den eneste forudsætning er, at man køber mindst tre forestillinger, og husk at man kan vælge de tre forestillinger frit mellem alle forestillingerne i sæsonen.

Abonnementstegning og bestilling af billetter kan ske via "Kalender"/ "Omtale" - "Billetten-logo" der linker til Teatersyd-portalen på Billetten hvor det også er muligt at se hvilke forestillinger der har ledige pladser og hvor det er muligt at vælge hvilken plads De ønsker.

Bytteordning

Har man købt billetter til en forestilling, men bliver forhindret i at se den, kan billetterne byttes til en anden forestilling i samme teaterforening, eller glæd naboen eller gode venner ved at forære dem billetterne.

 
     
De sange vi husker - Se omtale   Klods-Hans - Se omtale
 
 
     
  Jorden rundt på 80 dage - Se omtale   Marienborg – nej tak - Se omtale